Rora group

Domači uporabniki

Priporočamo
KLEVER KUTTER in
KLEVER KONCEPT

Pri razpakiranju izdelkov ne uporabljamo več nohtov in zob, kemičnih svinčnikov in ključev, izvijačev in letvic ter drugih »pripomočkov«, sploh pa ne škarij ali nožev, s katerimi lahko poškodujemo sebe ali vsebino pakiranja.

Klever Kutter in Klever Koncept

Želite preiskusiti varne nožke? Pošljite nam povpraševanje!


POVPRAŠEVANJE
  • V trgovini smo kupili gospodinjski stroj, lestenec ali karkoli v veliki kartonski embalaži, ki ne gre v prtljažnik našega avtomobila. Kako odpreti dobro zapakiran paket? (lepilni trak, karton ali folija)
  • Embalažo želimo pustiti na prodajnem mestu
  • Prerežemo lahko varnostni pas in rešujemo življenjsko pomembne situacije

priporočamo KLEVER KUTTER in KLEVER KONCEPT

  • Nakupljene stvari smo prinesli domov in jih želimo razpakirati – prerežemo lepilne trakove, razrežemo karton, odstranimo folijo (pločevinke in plastenke so ovite s folijo, večje količine občutljivih izdelkov, npr.moka, sladkor, kava v papirnati embalaži in ovita s folijo, kartoni z vinom,).
  • Odpiramo vreče z zemljo, peskom, gnojili…škatle s semeni, mrežaste vreče.
  • Zlahka prerežemo vezne trakove, blister embalažo.
  • Kartone in vreče razrežemo za recikliranje.
  • Po pošti smo prejeli paket, močno zlepljen in v precej debelem kartonu, kuverti ali plastični srajčki.
  • Dostavili so nam pralni stroj, sedežno garnituro, pohištvo…z enim rezom lahko uničimo vsebino.

priporočamo KLEVER KUTTER in KLEVER KONCEPT

ZAKAJ SO VARNI NOŽKI PRIMERNI ZA VAŠ DOM?

Otrokom prijazni
nožki

Enostavna in varna
uporaba za vsakogar

Zanemarljiva teža -
lahko jih spravimo v žep

Atraktivne barve -
zlahka jih najdemo

KAKO DELUJEJO
VARNI NOŽKI?

Uporaba varnih nožkov zagotavlja enostavno rezanje vseh vrst materialov, brez možnosti poškodb ljudi ali vsebine embalaže. Lahko in ergonomsko prilagojeno držalo vam omogoča maksimalno udobje pri delu.

V varni nožek Klever je vgrajeno prvovrstno rezilo iz Solingena.

Video

MNENJA ZADOVOLJNIH KUPCEV

Vodja Hipermarketa v LjubljaniPo začetni skepsi zaradi velikosti VARNIH NOŽKOV KLEVER smo bili prijetno presenečeni, da so izjemno lahki in se enostavno spravijo v žep. Nemogoče se je urezati, uporaba je enostavna, ker ni potrebno nožka »odpirati« in razmišljati o sočasnem pritisku na gumb in sprožanju rezila. Pri odpiranju kartonov je fantastičen spodnji del nožka, s katerim je prerezovanje lepilnih trakov poenostavljeno. Do poškodovanja vsebine ne more priti, s tem so »odpisi« praktično preteklost.

Vodja logistike velikega slovenskega distributerja zdravil


Dnevno odpremo na desetine kartonov in sodelavka je lansko leto ob majhni neprevidnosti končala z globokim urezom in šestimi tedni bolniške. Z uporabo VARNIH NOŽKOV KLEVER smo proces prerezovanja lepilnih trakov in odrezovanja zgornjih delov kartonov pospešili, saj ni strahu pred urezom prsta. Tudi občutljive škatlice z zdravili ostanejo nepoškodovane.

MAJA, lastnica podjetja za izposojanje poročnih in slavnostnih oblačil

»Naša oblačila so zaščitena z raznimi ovojnimi materiali, ki jih je z navadnimi rezili (nožek, škarje…) zelo težko prerezati, ne da bi obstajala nevarnost poškodovanja oblek. Odkar uporabljamo VARNE NOŽKE KLEVER, nimamo več skrbi, da bi karkoli poškodovali, odpiranje je otročje lahko in tudi urezati se ne moreš.«

Vodja prodaje velike trgovine z oblačili v ljubljanskem BTC-ju


»Dnevno naše prodajalke odpirajo vsakršne kartone s tekstilom in doslej smo uporabljali škarje, nožke na potisk, nože raznih oblik, za razrez lepilnih trakov pa, saj veste, kemične svinčnike, ključe ali karkoli »varnega« je pač bilo pri roki…tudi nohte. Pri tem delu vsi niso zelo rutinirani, saj se prodajno osebje večkrat menja in tako prihaja do številnih poškodb – prstov in tekstila. Kri na oblačilih – skoraj nemogoče jo je očistiti. Z uporabo VARNIH NOŽKOV KLEVER smo vse te nevarnosti eliminirali.«